Direct mail – Flexibel, veilig en betrouwbaar
Klanten persoonlijk aanspreken is en blijft een sterke en effectieve communicatiestrategie. Direct mail versturen biedt u de mogelijkheid om onderscheidend te zijn. Met ruim 20 jaar ervaring weten we precies welke porto mogelijkheden voor u het meest interessant zijn bij zowel de nationale als internationale postbedrijven. Dat maakt het voor ons mogelijk uw poststukken voor het beste tarief te versturen in Nederland, Europa en daarbuiten. Wij zorgen ervoor dat uw poststukken voor een goed tarief en op de juiste datum worden bezorgd.
Wij versturen nagenoeg alles
Of het nu gaat over een kleine verzending van enkele brieven of over bulkmail. We adviseren u graag over de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden. Afhankelijk van uw wensen verzorgen we onderdelen van uw direct mail of zelfs het gehele traject. Onze direct maildiensten;
• Selectie databestanden
• Bestandsverwerking
• Couverteren/Sealen
• Voorraadbeheer
• Print- en drukwerk
• Adresseren
• Post versturen in binnen- en buitenland
Meer informatie? Bel 088-030 1800 of Mail: info@dmidee.nl
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan
Waarvoor klanten bij ons aankloppen
Wij zijn trots op de grote diversiteit aan opdrachtgevers. We werken onder andere voor zorg gerelateerde bedrijven, gemeentes, retail bedrijven enz. Van vertrouwelijke tot creatieve mailingacties, van alle denkbare reclamematerialen tot uiteenlopende magazines of volledige promotieverzendingen naar winkels. Wij hebben wet- en regelgeving hoog in het vaandel staan. Wij verwerken uw data dan ook veilig en betrouwbaar volgens alle geldende eisen.
Gunstige prijs-kwaliteit verhouding
De gunstige prijskwaliteitverhouding van DMIdee zorgt ervoor dat we langdurige relaties met onze klanten opbouwen. Omdat we graag praktisch met u meedenken; dat kan zijn op het gebied van portokosten maar ook door te adviseren over drukwerk, handling enz. Soms stellen we een aanpassing voor waardoor we voor u als klant een interessant prijsvoordeel kunnen realiseren.
Het milieu gaat ons aan het hart
We versturen uw poststukken graag, maar we dragen ook graag ons steentje bij aan het milieu. Wist u dat nagenoeg alle materialen die we gebruiken gerecycled worden? Wij informeren u graag over het milieubewust verspreiden van uw mailing.
Ontvang vrijblijvend informatie

Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan

Meer informatie?
Contactformulier

    EnglishDutch