Direct Mail

Waarom kiezen voor direct mailing?

Persoonlijk communiceren? Gerichte marketing? Relaties opbouwen of eenvoudig je product of dienst promoten? Wat jouw reden ook is om te kiezen voor direct mailing: het is altijd een goed idee!

Onze direct maildiensten

Post met je naam erop!

Met een direct mail stuur je een persoonlijk bericht aan je klanten. Dat is goed voor de relatie, en je fysieke kaart of envelop valt tussen alle digitale communicatie juist op.

Gerichte marketing

Je kunt specifieke segmenten van je klantenbestand targeten. Zo kun je je boodschap of aanbieding afstemmen op voorkeur en behoefte, voor een hogere respons en conversieratio.

Zichtbaarheid

Regelmatig je klanten iets sturen met de post, houdt je merk top-of-mind en vergroot je naamsbekendheid. Goed ontworpen, creatieve mailings laten een blijvende indruk achter!

Promotie-campagnes

Effectief nieuwe producten, diensten of aanbiedingen promoten? Met DM kun je samplen, USP’s benadrukken en je klant met incentives verleiden om een aankoop te doen of je winkel bezoeken.

Relatieopbouw

Met direct mailings bouw je aan klantrelaties en klantloyaliteit: door waardering te uiten, exclusieve beloningen of kortingen te bieden, relevante content te delen of gewoon in contact te blijven.

Respons-opvolging

Direct mailings kun je bijhouden en evalueren op effectiviteit: door responsemechanismen op te nemen, zoals gepersonaliseerde URL’s, couponcodes of telefoonnummers. Zo leer je wat werkt!

Informatief / onderzoek

Gericht een grote, specifieke groep bereiken? Met DM weet je precies bij wie het op de mat valt. Essentieel bij informatieve campagnes, of als je deelnemers zoekt voor enquêtes of onderzoeken.

Kortom, met een direct mailing heb je als bedrijf een tastbare en persoonlijke manier in handen om in contact te komen met je klanten, je merk te promoten, de verkoop te stimuleren en duurzame klantrelaties op te bouwen.

Daarom DMIdee

Waarvoor klanten bij ons aankloppen

Wij zijn trots op de grote diversiteit aan opdrachtgevers. We werken onder andere voor zorg gerelateerde bedrijven, gemeentes, retail bedrijven,reclame- en marketingbedrijven en maakindustrie.. Van vertrouwelijke tot creatieve mailingacties, van alle denkbare reclamematerialen tot uiteenlopende magazines of volledige promotieverzendingen naar winkels. Wij kunnen jou ontzorgen door de gehele planning, productie en verzending uit handen te nemen. Daarbij staat kwaliteit en betrouwebaarheid voorop. En natuurlijk verwerken wij jouw data veilig en volgens de laatste normen. DMidee is dan ook ISO gecertificeerd.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De Goede prijskwaliteitverhouding van DMIdee zorgt ervoor dat we langdurige relaties met onze klanten opbouwen. We zitten niet voor een cent op de eerste rij en zullen dan ook niet voor de goedkoopste materialen kiezen. Kwaliteit gaat voorop. Het gaat tenslotte om dat eerste moment dat de ontvanger de post van de mat haalt, dan moet je opvallen en een goed gevoel achterlaten. Wedenken graag praktisch met jou mee; dat kan zijn op het gebied van productie, planning maar ook de portokosten. Soms stellen we net een andere verzendmethode voor waardoor we voor jou als klant het op de gewenste moment op de mat laten vallen tegen een scherp tarief.

Het milieu gaat ons aan het hart

We versturen jouw poststukken graag, maar we dragen ook graag ons steentje bij aan het milieu en de samenleving.  Zo zijn nagenoeg alle materialen die we gebruiken Gecertificeerd en of van gerycled materiaal. Als DMidee werken we nauw samen met de gemeente Oosterhout voor het bieden van werk- en stageplekken voor bijvoorbeeld statushouders. Wij zijn nog op zoek naar een passende samenwerking om onze footprint te compenseren.
Meer informatie?

Ontvang vrijblijvend informatie.