Porto

Post versturen

We helpen jou met de keuze van de beste portotarieven voor jouw zakelijke mailings. Doordat we ruim twintig jaar actief zijn op het gebied van direct mail en dagelijks te maken hebben met zowel binnen- als buitenlandse verzendingen, hebben we hierover veel kennis verkregen. Je mag er dan ook van uitgaan dat wij voor jou de beste portotarieven zoeken die passen bij jouw mailing. Hierbij houden we niet alleen rekening met de kosten van jouw zending, maar uiteraard ook met de kwaliteit van de bezorging. Jij wilt immers dat jouw poststukken op het juiste moment bij jouw relatie op de mat liggen. Onze diepgaande kennis en ervaring maakt het mogelijk jou te adviseren over de meest gunstige verzending van jouw poststukken binnen Nederland, Europa en daarbuiten.

Internationaal post versturen 

Grotere hoeveelheden fysieke post versturen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Kies net als andere bedrijven voor onze totaalaanpak en volledige ontzorging: wij verzorgen jouw mailing van productie tot en met verzending. En dat tegen zeer scherpe portotarieven. DMIdee verstuurt jouw post vaak zelfs goedkoper dan grote postbedrijven.

Totaalaanpak post verzenden

Als je wilt, verzorgt DMidee het gehele ‘print & mail’-traject: van de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk. Het enige wat jij hoeft te doen is de gewenste datum door te geven. Bij DMIdee zijn betrouwbaarheid en kwaliteit niet voor niets onze kernwaarden.

Concurrerende service

Alle DM-bedrijven kunnen je brieven verzenden en scherpe porto aanbieden. Bij DMidee gaan we een stap verder: wij ontzorgen jou volledig. Van planning en productie tot handling en verzending, of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes. Wij plakken de postzegels en nemen jou alle zorgen uit handen. Zo biedt DMidee meer dan alleen scherpe porto!

Meer informatie?

Ontvang vrijblijvend informatie.