Fulfillment

Fulfillment

Is internet een belangrijk verkoopkanaal voor jouw producten? Met het full serviceconcept van DMidee verzorgen wij het logistieke proces van jouw webwinkel. We verzorgen jouw pakketten op nationaal en internationaal niveau en zorgen ervoor dat jouw klant blij is met jouw webshop. Dat doen we door een juiste en nauwkeurige distributie van jouw pakketten zodat jouw klant precies die ervaring heeft die jij met jouw webshop voor ogen hebt.

Wij verzorgen uw logistieke proces

Kleine en middelgrote webwinkels zijn enthousiast als wij het logistieke proces voor hen uit handen nemen. Omdat DMidee is ingericht op dergelijke logistieke processen, kunnen we het verzenden van jouw pakketten snel en efficiënt organiseren. Dan kun jij je bezighouden met het up-to-date houden van jouw webshop en de inkoop van jouw materialen. Wij bieden een handige online tool waarmee wij jouw orders binnenhalen en jij beschikt over een dashboard met actuele voorraden, status van de orderafhandeling, de verzendhistorie, enzovoorts. Jij hebt meer tijd voor jouw werkzaamheden omtrent jouw webshop maar houdt te allen tijde controle over jouw verzendingen en actuele voorraden.

Daarom DMIdee

Vriendelijk en persoonlijk

Een vriendelijke en persoonlijke benadering van onze klanten zit in ons DNA. Bij ons mag jij een professionele, snelle en veilige afhandeling van jouw pakketverzendingen verwachten. Uiteraard voldoet ons traject geheel aan de AVG wet- en regelgeving. Het team van DMIdee is pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Met minder nemen we geen genoegen.

Meer informatie?

Ontvang vrijblijvend informatie.