Over ons

We lopen graag voorop

Het Verhaal van Matthijs

DMidee moet om klanten draaien, niet om techniek. Eigenaar Matthijs van Ommen heeft er een uitgesproken mening over. In 2022 nam hij het goed lopende bedrijf DMidee over. Geen reden om veel te veranderen, maar wel om de diensten anders aan te bieden: “Ik kom zelf niet uit de DM branche, ik kom uit de marketing. De klant moet onze energie voelen op de website.”

DMidee is altijd sterk geweest in de regie op DM trajecten. Matthijs: “We hebben een fantastisch team, dat elke mailing en elke klant dezelfde aandacht geeft. Niet voor niets hebben we een ISO-certificering voor onze processen. Dat heeft niet ieder DM bureau!” Toch wilde hij wel een aantal dingen veranderen. De website bijvoorbeeld, die werd sterk vereenvoudigd. Matthijs: “We hoeven klanten niet te vertellen wat we technisch in huis hebben. De klant wil een toffe mailing op de mat, daar zorgen wij gewoon voor.”

Zelf heeft Matthijs een brede commerciële achtergrond. “Dat heeft ook een meerwaarde. Ik heb in de afgelopen jaren van alles gedaan, van marketing tot de verkoop van vastgoed en bier. Ik kom bovendien zelf uit een ondernemersgezin. Eigenlijk kan ik met iedereen meedenken, of het nu gaat om een reclamebureau, een webshop, een onderzoeksbureau of een gemeente. Uiteindelijk kan elk DM bureau adressen printen en porto berekenen, het verschil zit in enthousiasme, betrokkenheid en zorgvuldigheid.”

Matthijs van Ommen

Eigenaar

Het team

Ons team bij DMidee bestaat uit een gepassioneerde groep professionals die zich inzetten om jouw logistieke en postverzendingsbehoeften te vervullen. We hebben een diverse mix van talenten en expertise, variërend van logistiek management en klantenservice tot technische ondersteuning.

Stefanie

Computerservice

Miranda

Computerservice

Rasha

Productiemedewerker

Iris

Ordermanager

Petra

Productiemedewerker

Manya

Productiemedewerker

Ayse

Productiemedewerker

Diana

Productiemedewerker

Meer informatie?

Ontvang vrijblijvend informatie.