Portokosten Zweden

Post naar Zweden

DMIdee verstuurt uw pakket naar Zweden tegen een zeer concurrerend tarief. Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post, brieven, pakketten in grotere hoeveelheden verzenden naar Zweden, dan bent u bij DMIdee aan het goede adres. Uw brief of briefkaart, uw kerstkaart of reclamefolder, uw pakket, uw andere poststuk… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Meer informatie?
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan

Concurrerende service en voordelige tarieven

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor Zweden is dat standaard 5 tot 8 dagen. Het kan sneller met onze “snelservice”. De overkomstduur kan wel afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen, etc.

Zweden is een Scandinavisch land in Noord-Europa met een kleine 10 miljoen inwoners. De hoofdstad is Stockholm.

Prijzen verzendkosten Zweden

Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar Zweden.

Zie ook: België Duitsland – Verenigd KoninkrijkFrankrijkSpanjeItaliëZweden

Meer informatie?
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan

    EnglishDutch