Portokosten Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk algemeen

Het Verenigd Koninkrijk is een land in Europa met circa 64 miljoen inwoners. Het land bestaat uit: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. De hoofdstad is Londen. De bevolking is Engelstalig.

Handelsbetrekkingen

De handelsbetrekkingen tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk zijn altijd goed geweest. Daarom blijft de UK interessant voor Nederlandse ondernemingen. De Brexit kan daar verandering in brengen, maar dat is nog afwachten. Vooralsnog exporteren we voor ruim 39 miljard euro naar het Verenigd Koninkrijk en we importeren voor ruim 23 miljard euro per jaar.

Uw post naar het Verenigd Koninkrijk

Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post in grotere hoeveelheden verzenden naar het Verenigd Koninkrijk, dan bent u bij DMIdee aan het goede adres. Uw brief of briefkaart, uw kerstkaart of reclamefolder, uw pakket, uw andere poststuk… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor het Verenigd Koninkrijk is dat standaard 5 tot 8 dagen. Het kan sneller met onze “snelservice”. De overkomstduur kan wel afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen, etc.

Uw gegevens voor offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar het Verenigd Koninkrijk.

Zie ook: België DuitslandFrankrijkSpanjeItaliëZweden

Meer informatie?
is snel geregeld


    EnglishDutch