Portokosten België

Post versturen naar België

U wilt fysieke post versturen naar België in grotere hoeveelheden verzenden. Waarom bent u bij DMIdee aan het goede adres?

Ten eerste zorgt onze totaalaanpak voor een succesvolle mailing.

In de tweede plaats bieden wij zeer scherpe porto tarieven voor België. DMIdee verstuurt uw post vaak goedkoper dan grote postbedrijven. Vandaar dat veel bedrijven gebruik maken van onze diensten.

Kortom: Brieven of kaarten. Folders of pakketten. Wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak post verzenden België

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Natuurlijk kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Maar ook onze leverbetrouwbaarheid staat in een hoog vaandel. Ten slotte wordt topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Meer informatie?

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor België zijn zeer concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Vervolgens ontvangen uw Belgische klanten uw post snel en professioneel, waardoor u de mailing daarna succesvol kunt opvolgen.

Hoe lang is de post onderweg?

Voor België geldt een standaard overkomstduur 5 tot 8 dagen. Verzenden kan echter sneller met onze “snelservice”.

De overkomstduur wijkt soms af door:

  • feestdagen
  • douaneafhandeling
  • stakingen
  • extreme weersomstandigheden

Uw gegevens voor offerte

Bent u nieuwsgierig naar onze tarieven? Vul dan uw gegevens in. Wij berekenen de kosten. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Zie ook: Duitsland – Verenigd Koninkrijk – Frankrijk – Spanje – Italië – Zweden

Meer informatie?
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan

    EnglishDutch