Welkom bij DMidee!

Herinner je ons nog?

DMidee, jouw betrouwbare partner in print- en directmailing.
Wij staat klaar om jou te ondersteunen bij het maken van een fantastische direct mailing.

Waarom kiezen voor een samenwerking met DMidee?

Bij DMidee beschouwen we onszelf als jouw partner in succes. Terwijl reclame- en communicatiebureaus uitblinken in creatief denken en copywriting, brengen wij onze expertise op het gebied van print- en directmailing naar de tafel.

Voor ons draait het niet alleen om de technische uitvoering; wat voor jou echt telt, is de geruststelling dat jouw project in goede en betrouwbare handen is. Bij DMidee houden we ons aan ons woord: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Onze kernwaarden

Expertise: Met jarenlange ervaring in de productie van direct mailingen zijn wij de ideale partner bij het ondersteunen van reclame- en communicatiebureaus bij het realiseren van hun projecten.

Verantwoordelijk: Wij voelen ons verantwoordelijk voor ons werk. Wij zetten samen de schouders eronder; als je DMidee erbij haalt, haal je het beste in huis. Afspraken komen we na.

Proactief: Wij denken mee en we denken vooruit. We spelen proactief in op wensen en behoeften van de klant. We bellen niet met een probleem maar brengen een oplossing.

Past DMidee ook bij jou?

Om elkaar beter te leren kennen bieden we als kennismaking een korting van 10% op de print- en handlingkosten van je eerste project bij DMidee.

Heb je al een project in gedachten of wil je elkaar beter leren kennen?

Vul hieronder je contactgegevens in en we komen snel op de lijn.