Fulfilment
Is internet een belangrijk verkoopkanaal voor uw producten? Met het full serviceconcept van DMIdee verzorgen wij het logistieke proces van uw webwinkel. We verzorgen uw pakketten op nationaal en internationaal niveau en zorgen ervoor dat uw klant blij is met uw webshop. Dat doen we door een juiste en nauwkeurige distributie van uw pakketten zodat uw klant precies die ervaring heeft die u met uw webshop voor ogen heeft.
Wij verzorgen uw logistieke proces
Kleine en middelgrote webwinkels zijn enthousiast als wij het logistieke proces voor hen uit handen nemen. Omdat DMIdee is ingericht op dergelijke logistieke processen kunnen we het verzenden van uw pakketten snel en efficiënt organiseren. Dan kunt u zich bezighouden met het up to date houden van uw webshop en de inkoop van uw materialen. Wij bieden een handige online tool waarmee wij uw orders binnenhalen en u beschikt over een dashboard met actuele voorraden, status van de orderafhandeling, de verzendhistorie, enzovoorts. U heeft meer tijd voor uw werkzaamheden omtrent uw webshop maar houdt te allen tijde controle over uw verzendingen en actuele voorraden.
Meer informatie? Bel 088-030 1800 of Mail: info@dmidee.nl
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan
Wilt u weten wat wij voor uw webshop of online verkopen kunnen betekenen?
Bel ons voor meer informatie.
Vriendelijk en persoonlijk
Een vriendelijke en persoonlijke benadering van onze klanten zit in ons DNA. Bij ons mag u een professionele, snelle en veilige afhandeling van uw pakketverzendingen verwachten. Uiteraard voldoet ons traject geheel aan de AVG wet- en regelgeving. Het team van DMIdee is pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Met minder nemen we geen genoegen.
Neem vrijblijvend contact op
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan
Meer informatie?
Bel: +31 88 030 1800
Mail: info@dmidee.nl
Contactformulier

    EnglishDutch