Webshop Beheer

Webshop Beheer

Indien u een webwinkel heeft dan weet u wat daar allemaal bij komt kijken. U moet uw assortiment perfect aan laten sluiten op de behoeften van uw klanten. Daarom dient u altijd up-to-date zijn. Dat is natuurlijk een leuk onderdeel van uw werkzaamheden. Evenals de inkoop, het klantencontact of wellicht het verzinnen van nieuwe business ideeën. Maar er zijn ook andere taken die gedaan moeten worden en die veel tijd in beslag nemen. Taken die u liever aan iemand anders overlaat. Bijvoorbeeld werkzaamheden die met het webshop beheer te maken hebben. Denk daarbij aan het voorraadbeheer, het logistieke proces (het samenstellen en verzenden van pakketten) en de marketing. Het bespaart u veel tijd en energie als u dat niet zelf hoeft te doen.

DMIdee kan u het hele logistieke proces van uw webwinkel uit handen nemen. Zowel voor bedrijven met een nationale als internationale afzetmarkt. Wij zijn daar goed in en doen het graag. U kunt zich weer bezighouden met uw eigen kerntaken.

Webshop Oplossingen

In de afgelopen jaren zijn er veel webwinkels bijgekomen. DMIdee heeft de opkomst ervan van dichtbij kunnen volgen. Zo hebben we ook een beeld gekregen van wat er doorgaans goed gaat maar ook waar webwinkels tegenaan lopen. Bijvoorbeeld in het logistieke proces waar DMIdee juist in gespecialiseerd is. Als u wilt kunnen wij u het logistiek proces uit handen nemen. Daarvoor hebben we ons full serviceconcept in het leven geroepen.

DMIdee’s full serviceconcept voor webshops is gericht op het logistieke proces en biedt onder andere de volgende oplossingen:

  • Het snel en efficiënt organiseren, inpakken en verzenden van pakketten, nationaal en internationaal
  • Een dashboard waarop u realtime inzicht heeft in de actuele voorraad, status van de orderafhandelingen en de verzendhistorie.
  • Een signalering in geval dat een minimumvoorraad wordt bereikt.

Meer informatie?

U kunt zich weer bezig houden met de verkoopkant, de ‘voorkant’ van uw webshop. DMIdee houdt toezicht op de ‘achterkant’, het logistieke proces. Samen zorgen we er voor dat uw klant tevreden is en terugkomt voor een herhaalaankoop.

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons full serviceconcept? Neem dan vrijblijvend contact op met DMIdee.

    EnglishDutch