Posttarieven Buitenland

Posttarieven Buitenland

Stelt u zich het volgende voor. U heeft een postzending voor het buitenland. U wilt de zending weg hebben maar wel tegen een scherp tarief.

DMIdee neemt u deze zorg uit handen. In de afgelopen 20 jaar hebben we, op het vlak van buitenlandse porto, een gerespecteerde en concurrerende positie opgebouwd. We werken samen met de grote postbedrijven binnen Europa. We hebben prijsafspraken met hen kunnen maken, zodat wij in staat zijn om uw postzendingen voor de meest aantrekkelijke posttarieven naar het buitenland te versturen.

Portokosten buitenland

Wat is het portotarief voor een mailing naar het buitenland en waarom is er verschil in portokosten tussen landen als België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië? Hoe weet u dat wat portokosten buitenland betreft het beste tarief hebt? Als u niet dagelijks met internationale post bezig bent hebt u waarschijnlijk weinig inzicht in de portokosten die voor het buitenland gelden. U wilt gewoon het beste tarief.

DMIdee heeft deze kennis over portokosten voor buitenlandse zendingen  uiteraard wel. In de afgelopen decennia hebben we geïnvesteerd in ons netwerk van verzenders zodat we aantrekkelijke portotarieven voor het buitenland kunnen bieden. Als u ons uw internationale postzendingen laat regelen, kunt u er zeker van zijn dat wat de portokosten betreft een goede deal voor u is gesloten. Voor ons een kleine moeite, voor u een zorg minder.

Wilt u meer informatie ontvangen over de posttarieven voor het buitenland? Neem vrijblijvend contact op met DMIdee.

Neem vrijblijvend contact op

    EnglishDutch