Portokosten Spanje

Spanje algemeen

Spanje is een van de grotere landen in Europa met circa 49 miljoen inwoners. De hoofdstad is Madrid.

Handelsbetrekkingen met Spanje

De handelsbetrekkingen tussen Nederland en Spanje zijn prima. Nedeerland importeert voor ruim 7 miljard euro aan goederen uit Spanje. En Nederland exporteert naar Spanje voor bijna 13 miljard euro. Daarom alleen al is Spanje interessant voor Nederlandse ondernemingen.

Uw post naar Spanje

Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post in grotere hoeveelheden verzenden naar Spanje, dan bent u bij DMIdee aan het goede adres. Uw brief of briefkaart, uw kerstkaart of reclamefolder, uw pakket, uw andere poststuk… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor Spanje is dat standaard 3 tot 4 dagen. Het kan sneller met onze “snelservice”. De overkomstduur kan wel afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen, etc.

Uw gegevens voor offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar Spanje.

Zie ook: België Duitsland – Verenigd KoninkrijkFrankrijkItaliëZweden

Meer informatie?
is snel geregeld


    EnglishDutch