Portokosten Italië

Italië algemeen

Italië is een land in Zuid-Europa met ruim 62 miljoen inwoners. De hoofdstad is Rome.

Handelsbetrekkingen met Italië

De handelsbetrekkingen tussen Nederland en Italië zijn de moeite waard. We importeren jaarlijks voor bijna 10 miljard euro uit Italië. En we exporteren elk jaar voor zo’n 19 miljard euro, waarmee Italië onze 6e exportpartner is. Daarom is Italië zeker interessant voor Nederlandse ondernemingen.

Uw post naar Italië

Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post in grotere hoeveelheden verzenden naar Italië, dan bent u bij DMIdee aan het goede adres. Uw brief of briefkaart, uw kerstkaart of reclamefolder, uw pakket, uw andere poststuk… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor Italië is dat standaard 4 tot 5 dagen. Het kan sneller met onze “snelservice”. De overkomstduur kan wel afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen, etc.

Uw gegevens voor offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar Italië.

Zie ook: België Duitsland – Verenigd KoninkrijkFrankrijkSpanjeZweden

Meer informatie?
is snel geregeld


EnglishDutch