Portokosten Frankrijk

Frankrijk algemeen

Frankrijk is een land in Europa met bijna 63 miljoen inwoners. De hoofdstad van de Franse Republiek is Parijs.

Handelsbetrekkingen

De handelsbetrekkingen tussen Nederland en Frankrijk zijn goed. Nederland heeft veel import vanuit Frankrijk, voor ongeveer 15 miljard euro per jaar. Maar de export van Nederland naar Frankrijk is nog veel groter, namelijk meer dan 35 miljard euro per jaar. Frankrijk is dus interessant voor Nederlandse ondernemingen.

Uw post naar Frankrijk

Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post in grotere hoeveelheden verzenden naar Frankrijk, dan zit u bij DMIdee goed. Uw brieven, briefkaarten, kerstkaarten, reclamefolders, pakketten en andere poststukken… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor Frankrijk is dat standaard 2 tot 3 werkdagen. Het kan sneller met onze “snelservice”. De overkomstduur kan wel afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen, etc.

Uw gegevens voor offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar Frankrijk.

Zie ook: België Duitsland – Verenigd KoninkrijkSpanjeItaliëZweden

Meer informatie?
is snel geregeld


    EnglishDutch