Portokosten Frankrijk

Uw post naar Frankrijk

Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post in grotere hoeveelheden verzenden naar Frankrijk, dan zit u bij DMIdee goed. Uw brieven, briefkaarten, brochures, folders, pakketten en andere poststukken… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, drukwerk inkoop, het printen. De complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Meer informatie?

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij nemen de zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor Frankrijk is dat standaard 3 tot 5 werkdagen. Het kan ook sneller. De overkomstduur kan afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen.

Uw gegevens voor offerte

Vul hiernaast uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar Frankrijk.

Zie ook: België Duitsland – Verenigd KoninkrijkSpanjeItaliëZweden

Meer informatie?
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan

    EnglishDutch