Portokosten Duitsland

Portokosten Duitsland

Duitsland algemeen

Duitsland is een land in Europa met ruim 80 miljoen inwoners. De hoofdstad is Berlijn. De Bondsrepubliek Duitsland is een federatie van zestien deelstaten. In het Duits noemt men die Bundesländer of Länder (enkelvoud Bundesland of Land).

Buurland Duitsland

Na de Tweede Wereldoorlog zijn de handelsbetrekkingen steeds sterker geworden. Duitsland is een belangrijk buurland voor Nederland. En daarom is Duitsland interessant voor Nederlandse ondernemingen. Duitsland is onze grootste exportpartner. We exporteren voor bijna 107 miljard euro per jaar naar Duitsland. We importeren ook nog eens voor ruim 74 miljard euro per jaar uit Duitsland. Daar liggen dus volop kansen!

Uw post naar Duitsland

Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post in grotere hoeveelheden verzenden naar Duitsland, dan bent u bij DMIdee aan het goede adres. Uw brief of briefkaart, uw kerstkaart of reclamefolder, uw pakket, uw andere poststuk… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor Duitsland is dat standaard 5 tot 8 dagen. Het kan sneller met onze “snelservice”. De overkomstduur kan wel afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen, etc.

Uw gegevens voor offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar Duitsland.

Zie ook: België Verenigd KoninkrijkFrankrijkSpanjeItaliëZweden

Meer informatie?
is snel geregeld


    EnglishDutch