Portokosten België

België algemeen

Het Koninkrijk België is een land in Europa met ruim 11 miljoen inwoners. De hoofdstad is Brussel. Het land is officieel drietalig. Circa 60% van de bevolking spreekt Nederlands, circa 40% spreekt Frans en ongeveer 1% spreekt Duits.

België interessant voor Nederlandse ondernemingen

Niet alleen omdat België een buurland van Nederland is, maar ook omdat in een groot deel van België (door 60% van de bevolking dus) Nederlands wordt gesproken, is België interessant voor Nederlandse ondernemingen. Bovendien is België na Duitsland onze grootste exportpartner. We exporteren namelijk voor 42 miljard euro per jaar naar België. Ook importeren we voor ruim 42 miljard euro per jaar vanuit België.

Uw post naar België

Wilt u uw gepersonaliseerde, fysieke post in grotere hoeveelheden verzenden naar België, dan bent u bij DMIdee aan het goede adres. Uw brief of briefkaart, uw kerstkaart of reclamefolder, uw pakket, uw andere poststuk… wij versturen het voor u. Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Totaalaanpak

Desgewenst verzorgt DMIdee het gehele “print & mail”-traject. Vanaf de opmaak, de adressenselectie, het printen (zowel in zwart als in kleur), de complete handling tot en met de verzending van het poststuk wordt door ons verzorgd. Daarbij is flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en topkwaliteit door DMIdee gegarandeerd.

Concurrerende service

Of het nu gaat om brieven, briefkaarten of pakjes, wij frankeren uw poststukken voor u. Onze tarieven voor portokosten voor het buitenland zijn concurrerend! Wij plakken de postzegel op uw envelop en nemen u verdere zorgen uit handen. Op die manier ontvangen uw klanten in het buitenland uw mailing snel en goed.

Hoe lang is de post onderweg?

De “overkomstduur” van uw poststukken is het aantal dagen tussen verzending en ontvangst van de post. Met andere woorden: hoe lang is uw post onderweg? Voor België is dat standaard 5 tot 8 dagen. Het kan sneller met onze “snelservice”. De overkomstduur kan wel afhankelijk zijn van een aantal externe factoren, zoals feestdagen, douaneafhandeling, stakingen, etc.

Uw gegevens voor offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij berekenen voor u de kosten van het verzenden van uw poststukken naar België.

Zie ook: Duitsland Verenigd KoninkrijkFrankrijkSpanjeItaliëZweden

Meer informatie?
is snel geregeld


EnglishDutch