DMIdee, Matthijs en zijn team
DMIdee bestaat uit een team enthousiaste professionals. Het team wordt geleid door Matthijs van Ommen. Onze klanten noemen ons een gedreven, enthousiaste en betrouwbare partner. Verder zijn betrokken, transparant en gemakkelijk bereikbaar onze kernwaarden. We gaan informeel met elkaar om. Positief klantencontact vinden we belangrijk, voor de klant maar ook voor ons eigen werkplezier. Want wij geloven dat onze klanten dat merken. We beantwoorden graag alle vragen van onze klanten. De oprechtheid hiervan ontgaat onze klanten niet. Mede daardoor bestaat onze klantenkring voor een groot gedeelte uit langdurige relaties.
Kwaliteit leveren
Wij zeggen niet alleen dat we kwaliteit leveren, dat doen we ook écht. Dat doen we door proactief mee te denken in goede en zo gunstig mogelijke oplossingen voor onze klanten. We beschikken over veel kennis op het gebied van porto, drukwerk, handling, databestanden, projectmanagement en tal van ander zaken die komen kijken bij het verzenden van uw mailing.
Onze klanten noemen ons een gedreven, enthousiaste en betrouwbare partner.
Ieder dag is anders
‘De grote diversiteit van orders en de dagelijkse hectiek zorgen voor boeiend werk dat nooit gaat vervelen’ aldus Jan Bekkers. ‘Continue ontwikkeling op het gebied van automatisering, planning, handling, kostenstructuren enz., gecombineerd met klantencontact, leidinggeven en organiseren maken mijn werk leuk en uitdagend’.
Verbeteren is mijn passie
‘Het prikkelt me dagelijks om processen beter te kunnen organiseren. Dat heeft continu mijn aandacht. Of het nu is voor mijn eigen bedrijf of voor onze klant. Meedenken in gunstige oplossingen is waar ik door getriggerd word en waardoor ik altijd in creatieve oplossingen blijf denken.’
We lopen graag voorop
We bereiden ons graag voor op een continue veranderende markt zoals nieuwe technologische ontwikkelingen of veranderingen van wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld op het gebied van privacy, zoals de AVG (ofwel GDPR). We hadden de processen omtrent verwerking en beheer van persoonsgegevens ruim op tijd onder controle. We werken aan de nodige certificeringen zodat we niet alleen onderscheidend blijven in kennis en kunde maar ook voor alle mogelijke opdrachtgevers kunnen blijven werken. Uw mailingopdracht is ook op dit gebied bij ons in vertrouwde handen.

DMIdee uw direct mail partner voor klantgerichte oplossingen. Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan
Wilt u meer informatie?
Contactformulier

    EnglishDutch