Direct Mail

Direct Mail

Hoe zorg je er voor dat je je doelgroep bereikt? Bijvoorbeeld met een specifieke aanbieding voor de particuliere of zakelijke markt? Of met een persoonlijke uitnodiging voor een bevolkingsonderzoek? Dat valt tegenwoordig niet mee met de stortvloed aan vooral online informatie die we dagelijks krijgen. Direct mail (DM) biedt uitkomst. Gewoon met een opvallende mailing door de reguliere brievenbus.

Waar de e-mail box steeds voller raakt, blijft ‘gewone’ post bijzonder. Het voordeel daarvan is dat de brievenbus minder vol is. Direct mail valt daarom op en pakt de aandacht van de geadresseerde. Dat verhoogt de kans aanzienlijk dat er op basis van uw boodschap de gewenste actie wordt ondernomen!

DMIdee staat klaar om uw direct mail-acties voor u te verzorgen. Van het adresseren en printen tot en met het persoonlijk laten bezorgen bij de doelgroep. Wij hebben ons in de afgelopen decennia bewezen als een betrouwbare partner. Of het nu gaat om klanten uit de farmacie, automotive, zorg of retail. Het maakt ons niet uit. Daarnaast hebben we scherpe tarieven afgesproken met de postbedrijven waar we al jarenlang mee samenwerken.

Bekijk hoe wij u kunnen ontzorgen en het gehele mailing proces uit handen nemen.

Wat is Direct Mail?

De betekenis van direct mail (DM) is in één zin samen te vatten: ‘DM is een fysiek poststuk dat geadresseerd en gepersonaliseerd verzonden wordt met als doel de doelgroep aan te zetten tot een gewenste actie’. Bijvoorbeeld de aanschaf van een product, het aanmelden als abonnee of het doneren aan een goed doel. Daar kunnen onder andere brieven, flyers of brochures voor worden ingezet.

Maar wat is direct mail voor de ontvanger? Het is opvallende post die direct aan de ontvanger gericht is; geadresseerd en met een persoonlijke aanhef en boodschap. Het betreft een onderwerp dat relevant en interessant is voor de geadresseerde. Kortom, de ontvanger voelt zich aangesproken. Zeker ten opzichte van de vele anonieme online communicatie die hij te verwerken krijgt.

DMIdee heeft al vele DM acties en campagnes succesvol begeleid. Door onze ervaring met verschillende soorten klanten kunnen wij suggesties doen om uw DM-actie te optimaliseren.

Direct Mail Bedrijven

U kunt uw direct mail acties met een gerust hart in handen geven van DMIdee. We hebben decennia ervaring, goede contacten en afspraken met gerenommeerde postbezorgers en veel tevreden klanten. Door direct mail helpt DMIdee bedrijven en andere organisaties aan:

  • Omzet
  • Naamsbekendheid
  • Leads
  • Afspraken
  • Donaties

DMIdee heeft een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Door onze ervaring en contacten maar ook door goede afspraken met u te maken vinden we mogelijkheden om kosten te besparen.

DMIdee is ISO 27001 gecertificeerd, dat houdt in dat data die we voor u verwerken zeer zorgvuldig wordt behandeld en dat we informatiebeveiliging zeer serieus nemen.

DMIdee denkt, als direct mail bedrijf, aan het milieu. Nagenoeg alle materialen hebben het FSC-keurmerk of bestaan uit herbruikbaar grondstoffen en 90% van de gebruikte materialen worden gerecycled.

Neem vrijblijvend contact op
Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan
Contact formulier:

    EnglishDutch