Crossmedia
Een mailpack trekt altijd de aandacht van uw (potentiele) klant. Een combinatie met een online benadering maakt uw boodschap nóg krachtiger. Met een ideale mix van de juiste middelen wordt uw boodschap versterkt en worden uw klanten nog beter bereikt.
Cross-mediaal platform
Wij ondersteunen uw traditionele direct-mail actie dan ook graag met onze crossmediale oplossingen. In overleg met u, stemmen we een mediamix af op uw klanten. Crossmedia versterkt de beleving van uw mailing, u wilt uw klant immers optimaal bereiken. Hierbij kunt u denken aan de volgende oplossingen:
• E-mail marketing
• Database analyse & optimalisatie
• Tracking & rapportering
• Landingspagina’s
• QR-codes
Uw bedrijf komt op verschillende manieren onder de aandacht bij uw klant.

Zowel via direct mail als de veel gebruikte onlinekanalen.

Meer informatie? Bel 088-030 1800 of Mail: info@dmidee.nl
Wij ondersteunen uw traditionele direct-mail actie graag met onze crossmediale oplossingen.
DMIdee dé oplossing voor uw mailingvraagstuk
Onze processen zijn ingericht om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij denken graag met u mee welke combinatie van crossmedia het beste past bij uw mailing. Dat kan een combinatie zijn van direct mail en e-mailmarketing, bij voorbeeld direct mail in combinatie met een QR-code om uw relaties naar een specifieke klant- of product landingspagina te leiden, of bijvoorbeeld opvolging van bestellingen via uw webshop. Tal van combinaties zijn denkbaar. Wij zetten onze creativiteit graag in om voor uw mailingvraagstuk de meest optimale oplossing te creëren.
Voor uw sterke communicatiestrategie
Crossmediale oplossingen zijn inzetbaar voor ieder bedrijf dat zich bezighoudt met een professionele strategie om zoveel mogelijk klanten te bereiken. Of het nu gaat om direct mail, e-mail marketing of een andere mix van onlineoplossingen, DMIdee adviseert u graag.

Wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw creatieve mailing? Bel of mail ons.

Let op: Wij nemen alleen zakelijke opdrachten aan

Contactformulier

    Een afspraak maken
    EnglishDutch